Ruotsin tukiopetus

Ruotsin tukiopetus

Opiskelijat

RKL tarjoaa rakennusmestari ja -insinööriopiskelijoille, räätälöityä ruotsin tukiopetusta pienryhmä valmennuksena edulliseen hintaan. Koulutus toteutetaan verkko-opetuksena.

Tukiopetuksen tavoitteena on kehittää ja aktivoida osallistujan ruotsin kielen taitoa ja auttaa oppilaita selviytymään vaadittavista kielenopinnoissa. Tukiopetus toteutetaan saman tasoisissa pienryhmissä missä huomioidaan jokaisen oppilaan erityistarpeet. Opetuksen ohjelma räätälöidään oppilaan lähtötason ja tukiopetuksen tarpeen mukaan.

Opetus perustuu kommunikatiiviseen lähestymistapaan, jonka tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet selviytyä korkeakoulutason ruotsin kurssista. Kielitaidon lisäämisen lisäksi koulutuksen yksi tavoite on motivoida ruotsin kielen opiskeluun, sekä vahvistaa itsevarmuutta kielen käyttöön liittyvissä tilanteissa.

Paikkoja on vaan 20, joten kannattaa ilmoittautua heti. Koulutus alkaa syyskuun viikolla 38 kestäen kolme viikkoa ja se koostuu kolmesta oppitunnista (2x45min). Tunnit järjestetään ma-to, klo 16.00 jälkeen. Ryhmät jaetaan tason mukaan, ilmoitathan ”muuta huomioitavaa”-kohdassa, mikäli sinulla on esteitä osallistua tiettynä viikonpäivänä.

Viimeinen ilmoittautumispäivä pe 15.9.2022.

Hinta:

RKL:n opiskelijajäsenet: 10 € (Opiskelijajäsenyys on ilmaista ja voit liittyä tästä: https://rkl.crmieportal.com/public/membership/new)

Muut: 30 €

Osallistumismaksu maksetaan heti ilmoittautumisen jälkeen, muuten paikka vapautuu. Maksu tilinumerolle FI0740550012425449, vastaanottaja Ab KieliEttan Oy. Viestikenttään osallistujan etu- ja sukunimi.