• Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry
  • Rahakamarinportti 3 B, 00240 Helsinki
  • Puh. 010 2010 500 (vaihde) ti-pe klo 10-14
Kesäkauden mökkivarauksista

Kesäkauden mökkivarauksista

Kesäkauden mökkivarauksista

Kesäkauden mökkivaraustoiveita tuli tänä vuonna 132 kpl, eniten hakemuksia tuli Kalajoelle (54) sekä Wuoriolaan (29). Suurin osa näistä  hakemuksista tuli 1.6. – 31.8. ajalle. Wuoriolaan jokainen sai jonkun viikon ja sinne jäi jonkun verran vielä vapaita viikkoja varattavaksi. Kalajoella kaikki viikot tulivat täyteen ja useampi viikko jouduttiin arpomaan ensikertalaisten kesken. Myös pohjoisen kohteista joitakin viikkoja jouduttiin arpomaan, ruskaviikot houkuttelevat sinne sekä ensikertalaisia että jo kertaalleen käyneitä.

Lomaviikon saaneille on lähetetty perjantaina tieto viikosta ja kohteesta ja loput vapaat viikot vapautetaan varattaviksi Mökkivarausjärjestelmän kautta. Varaus tulee voimaan kun saat siitä vahvistuksen.

1.6. – 31.8. väliselle ajalle voi varata vain yhden viikon jostakin kohteesta, näin saamme mahdollisimman monelle jäsenelle jonkun viikon lomakohteistamme.

Aurinkorannikon kohdetta ei ole vielä päästy avaamaan, tiedotamme siitä kyllä pikimmiten kun saamme Rakennusmestarien Säätiöltä tiedon avaamisesta.