• Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry
  • Rahakamarinportti 3 B, 00240 Helsinki
  • Puh. 010 2010 500 (vaihde) ti-pe klo 10-14
Timo Korhonen FISEn uudeksi toimitusjohtajaksi. 

Timo Korhonen FISEn uudeksi toimitusjohtajaksi. 

Timo Korhonen FISEn uudeksi toimitusjohtajaksi. 

 

DI KTM Timo Korhonen on valittu FISEn seuraavaksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa työnsä FISE Oy:ssä 17.5.2021 Marita Mäkisen siirryttyä Ramboll Finland Oy:n korjausrakentamisen ja tutkimusten alueen johtajaksi.

Timo Korhonen on joensuulainen diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Vuodesta 2008 Korhonen on toiminut Joensuun kaupunkikonserniin kuuluvan Joensuun tilakeskuksen johtajana. ”FISEn toimitusjohtajan tehtävä on luonteva askel päästä lopputuotteen laadun käyttäjästä lopputuotteen laadun kehittäjäksi”, Korhonen luonnehtii. Timo Korhonen iloitsee uusista haasteistaan.

Henkilöpätevyyksien merkitys kasvaa entisestään tulevaisuudessa. Maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistus on käynnissä ja kaavailuissa on esitetty suunnittelijoiden ja työnjohtajien valtakunnallista pätevyysrekisteriä, jota ylläpitäisi YM:n valtuuttamat tahot.

FISEn pätevyysjärjestelmässä on tällä hetkellä 81 pätevyysnimikettä. Pätevyysrekisterissä on 9100 pätevyyttä. FISE ylläpitää myös rakennusvirhepankkia, jossa on 82 rakennusvirhekorttia.

 

Timo Korhonen. Tämän valokuvan tekijänoikeudet omistaa Miska Photography