Historiikki

Tsekkaa tästä yhdistyksen 40 vuotis-historiikki!

Yhdistys on perustettu 22.4.1982 Nummelassa.

Yhdistyksen perustajajäseniä ovat: Jorma Liusvaara, Jouko Kanninen, Antti Johansson, Matti Tikkanen, Carl-Gustav Bertills, Juha Långström, Veli Kuvaja, Reetta Kallio, Timo Saarikko, Toivo Vänttinen, Tauno Pöyhönen, Arvo Manninen, Matti Peräkylä, Pertti Virta, Esa Häkämies, Timo Tuomainen, Tapio Ranta, Seppo Kokkonen, Seppo Havutie, Timo Haaparanta, Ensio Repo, Jyrki Lankinen ja Jorma Kirveskallio.

Yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja oli Jorma Liusvaara, varapuheenjohtaja Jouko Kanninen ja sihteeri Pertti Nieminen.

———————————————————————-

Jouko Kanninen ja Urpo Nurmisto ovat koonneet ja saaneet valmiiksi yhdistyksemme historiikin vuosilta 1982 – 2007. Historiikki on 67 sivuinen teos ,jonne on koottu keskeisimpiä tapahtumia tekstein ja kuvin edellä olleiden vuosien ajoilta.

YHDISTYKSEN ALKU

Historiikkia on painettu 200 kpl ja se jaetaan jäsenille yhdistyksen kuukausikokousten yhteydessä. Historiikki toimitetaan myös edesmenneiden perustajajäsenten puolisoille.

Historiikki luovutettin myös RKL:n toimitusjohtaja Ahti Junttilalle ja järjestöpäällikkö Joni Jääskeläiselle yhdistyksemme 2011 helmikuun kuukausikokouksen yhteydessä RKL:n toimitalossa Pasilassa.

historiapala