Luoston maja
Rakennusmestarien Säätiö on päättänyt luovuttaa vastikkeetta säätiön omistamasta
Kiinteistö Oy Luoston Alluntie 11 huoneiston A
Huoneisto on luovutettu yhteisvastuullisesti Tornion Rakennusmestarit ja – insinöörit AMK ry:n, Kajaanin Rakennusmestarit ja – insinöörit AMK ry:n ja Kemin Rakennusmestarit ja – insinöörit AMK ry:n jäsenten ja heidän perheidensä käyttöön omakustannusperiaatteella. Huoneistossa on 4 vuodepaikkaa (MH:n parivuode ja tuvan vuodesohva, josta saa parivuoteen)
Käyttösäännöt ja perusohjeita (Tiivistelmä)
Maja on yhdistyksien jäsenten ja heidän perheidensä käytössä omakustannushintaperiaatteella. Käyttäjän on sitouduttava laadittujen käyttösääntöjen noudattamiseen. Säännöt löytyvät huoneistosta.
Huoneiston varaus: Erityisesti tulee huomioida, että varauksen saa tehdä ainoastaan yhdistyksen jäsen ja varauksen tehneen jäsen tulee olla aina paikalla. Ulkopuolisten käyttöön huoneistoa ei saa luovuttaa.
Lisätietoja ja varaukset: sähköpostitse sauli.lahdenpera@pp.inet.fi tai puh. 040-1498646. Varausten tilanne näkyy https://www.rkl.fi/tornio varaustaulukossa, jota ylläpitävät yhdistysten nimeämät vastuuhenkilöt. Varaus pyritään vahvistamaan 1 kk ennen varausajankohtaa tai erikseen vastuuhenkilöiden kanssa sopien. Vahvistus ilmoitetaan sähköpostitse.
Hinnoittelu: Huoneiston käyttö on hinnoiteltu porrastetusti siten, että sesonkiajat on Sesongit 260 €/vko. Vajaat viikot, jos huoneisto vapaana 150 € / pe-su (2 vrk), tai 55 € / vrk ma-to. Muu käyttö 150 €/viikko tai 80 € pe-su (2 vrk) tai 35 €/vrk ma-to. Pitempiaikainen vuokraus ei sesonkiaikana 1. viikko 150 € seuraavat viikot 120 €/vko
HUOM. Varaajalla on oltava omat liinavaatteet.
Varausvahvistuksen saatuaan käyttäjä maksaa vuokran Tornion Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry:n tilille n:o FI88 5475 0020 1749 39. Huoneiston avain luovutetaan maksukuittia vastaan.
Avainkäytäntö: Huoneistossa on sähkölukko, johon varaaja saa koodin varausvahvistuksen yhteydessä.
Kiinteistönhoidosta vastaa Huoltokero Oy Osoite: Laukotie 2 99555 Luosto, p. 016–882 833
Päivystys p. 050–465 8888, Sähköposti: huoltokero@lapinkero.fi