Tervetuloa Espoon Rakennusmestariyhdistyksen sivuille

Rakennusmestarit- ja insinöörit AMK RKL ry on ammatillinen valtakunnallinen palvelujärjestö, johon kuuluu n. 8.000 jäsentä. Järjestö pyrkii edistämään hyvää rakentamista ja mm. kouluttamaan jäsenistöään.

Espoon rakennusmestariyhdistys on RKL:n jäsenyhdistys, joka on toiminut vuodesta 1967. Yhdistyksen jäsenmäärä on tällä hetkellä n. 110.

Jäsenistöömme kuuluu rakennusmestareita ja -insinöörejä, jotka toimivat mm. valvonta-, työnjohto-, rakennuttamis-, hankinta-, erikoisasiantuntija- ja suunnittelutehtävissä sekä yksityisinä rakennusurakoitsijoina. Jäsenistöstämme löytyy myös kouluttajia erilaisiin tilaisuuksiin.

Tietoja henkilöistä ja pätevyyksistä löytyy myös sivuilta: www.rkl.fiwww.fise.fi ja www.eurofins.fi (henkilösertifikaatit).

AJANKOHTAISTA

Etelän alueen edustajiksi vuosille  2024-26 valittiin uutena Sanna Syrjänen Keski-Uudenmaan Rakennusmestarit- ja insinöörit AMK ry:stä.   Kimmo Kovanen jatkaa 2023-25 Kotkan Rakennusmestariyhdistys ry:stä. Sanna Syrjäsen varalla on  Janne Tallgren vuosille 2024 -26 ( Keski-Uudenmaan Rakennusmestarit- ja insinöörit AMK ry) ja Kimmo Kovasen varalla Jari Komsi vuosille 2024-25 (Hämeenlinnan Rakennusmestari- ja insinöörit AMK ry).

Etelän alueen aluekokous pidettiin Kotkassa 18.10.2023. Espoon Rakennusmestariyhdistys ry kuuluu Etelän alueeseen.

Liittokokous pidettiin 19.11.2023 Hämeenlinnassa, jossa edellä mainitut edustajat vahvistettiin aluekokouksen esityksen perusteella.

Im memoriam Tero Teliö

Saimme suruviestin, että yhdistyksemme yksi pitkäaikaisimmista jäsenistä, rkm  Tero Kalevi Teliö nukkui pois 14.12.2023. Hän olisi täyttänyt maaliskuussa 93 vuotta. Hänet siunattiin helmikuussa 2024. Tero ...

Lue lisää

RKL tiedottaa