Lomahuoneisto Peurunka

Vuokraa lomahuoneisto Laukaan Peurungan kylpylän läheltä!

Jyväskylän Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK yhdistykseltä on varattavissa huoneisto Peurungan Peurantähdestä.

Huoneistoa vuokrataan ensisijaisesti omien jäsenten käyttöön, mutta myös RKL:n jäsenmaksun maksaville jäsenille henkilökoh­taiseen perhekäyttöön. Edelleenvuokraus on kielletty.

Peurantähden ylimmän, 5. kerroksen, 57,5 m2 huoneistossa on 2 mh, olohuone/keittiötila, wc/pesuhuone/sauna ja erillinen wc. Petipaikkoja löytyy kahdessa makuuhuoneessa yhteensä neljälle (4) ja olohuoneen sohvalle on mahdollisuus pedata varavuode kahdelle (2). Huoneisto on hotellitasoa ja varustettu kuuden hengen ruuanlaitto- ja ruokailuvälinein. Parvekkeella voi nauttia ilta-auringosta ja Peurunkajärvelle avautuvista näkymistä. Uudistuneen kylpylän palvelut löytyvät aivan vierestä ja huoneistohintaan sisältyy kylpylän sekä kuntosalien vapaa käyttö 4 hengelle. Liinavaatteet ja loppusiivous sisältyvät hintaan.

Tutustumistarjouksena huoneiston varaus, alkaen perjantaista klo 14:00 – sunnuntaihin klo 12:00 asti, jäsenmaksun maksaneille jäsenille 240 €
Hinnasto: viikko 450 € (ma-su), arkipäivät (ma,ti,ke,to) 90 €/vrk, viikonloppuvuorokausi (pe, la, su) 150 €/vrk myös mahdollisuus osaviikkovaraukset su- to (330 €) ja to-su (360 €)
Juhlapyhäviikot ja muut erityistapahtumaviikkojen vuokraushinnat erillisen sopimuksen mukaan.

Lemmikkieläinten tuominen huoneistoon on ehdottomasti kielletty. Erityissiivouksen kustannukset peritään täysimääräisenä käyttäjältä!

Varaukset: Yhdistyksen puheenjohtaja Tommi Rautjärvi, p. 0400 – 543 587, tommi.rautjarvi@aanekoski.fi