Porin Rakennusmestarit ja -insinöörit ry

PUHEENJOHTAJAN PALSTA

Kuva: Martti Leinonen, pj

Puheenjohtajan terveiset!

Vanha sanonta, että ennustaminen on vaikeaa varsinkin tulevaisuuden osalta, pitää näinäkin aikoina paikkansa. Enkä siksi haluakaan ennustaa, mutta toivon ja uskon vahvasti pandemian helpottavan kevään ja kesän aikana niin paljon, että 105-vuotisjuhlamme saadaan pidettyä ja syksyllä voidaan käynnistää yhdistyksen normaalit toiminnat: kokoukset, rakentajaillat ja liikunnalliset aktiviteetit.
Toukokuun ulkoilutapahtuma on ”valtiovallan käsissä” ja siitä kuullaan myöhemmin. Ulkona liikkumista ei vielä ole kielletty, joten ylös, ulos ja lenkille!
Liikunnallista kevättä toivoo Martti

Vuoden Porilainen Rakennusmestari 2021 on DI Kimmo Korkiamäki

Tiedotettavia asioita:

Syyskokouskuulumiset 2020

  • 2021 vuodelle puheenjohtajaksi valittiin Martti Leinonen, 2. puheenjohtajaksi Heikki Santala ja 3. puheenjohtajaksi Juhani Kukkakorpi.
  • Hallitukseen varsinaiseksi jäseneksi  valittiin kausille 2021 – 2022 Olli Hanhiniemi, Marko Vihlman sekä Kari Lindroos.
  • Varajäseniksi valittiin kausille 2021 – 2022  Kaappo Laine, Tuomas Tommila sekä Jouko Harju.  Lisäksi kaudelle 2021 Matti Kyytinen Kari Lindroosin tilalle.

Kirjanpitotoimisto 

Jatkossa kirjanpitoomme, laskuihimme jne asioihin liittyvissä jutuissa kannattaa olla yhteydessä Tilitoimisto Tapio Rosendahl Ky:hyn.
Yhdyshenkilömme tilitoimistossa on Pekka Partanen p. 02 6494712.

Tietosuojalain muutoksen vuoksi hallitus laati yhdistyksellemme tietosuojaselosteen.

Dokumentin voit lukea tästä linkistä:

Tietosuojaseloste