• Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry
  • Rahakamarinportti 3 B, 00240 Helsinki
  • Puh. 010 2010 500
Tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumat opiskelijoille

Kesäpäivät & Kolmiottelu

Mikä?

Kesäpäivät ovat vuosittain kesäkuussa järjestettävä tapahtuma kaikille RKL jäsenille. Opiskelijajäsenille tapahtumassa järjestetään kolmiottelu, jossa lajeina ovat sähly, koripallo ja jalkapallo. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta kyseisistä lajeista, sillä kamppailu kolmiottelun mestaruudesta ja kiertopokaalista on leikkimielistä. Tapahtuman tarkoituksena on ennen kaikkea koota yhteen alan opiskelijoita ympäri suomea ja viettää hyvässä porukassa mukavaa kesäpäivää. RKL maksaa kaikkien kolmiotteluun lähtevien opiskelijajäsenten matkat sekä majoituksen. 

Jokaisessa joukkueessa voi olla 4-8 pelaajaa ja pelit pelataan 3 vastaan 3 kokoonpanoilla, 3 x 2 min. Sään salliessa kaikki lajit pyritään pelaamaan ulkona.

Kolmiottelun kruunaa lauantai-illan iltatapahtuma!

Missä ja milloin?

Seuraavan kerran kesäpäivät järjestetään Helsingissä alustavasti elokuussa koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi. Tarkka aika ja paikka ilmoitetaan heti, kun tiedetään paremmin mahdollisuudesta järjestää julkisia tilaisuuksia.

ILMOITTAUTUMISLINKKI kesäpäivien kolmiotteluun TÄSSÄ!

Facebook, Kiinteä, Tasainen Kuvake, Sosiaalisen, Kuvake  Instagram, Insta Logo, Uudet Kuvat

Huomisen tuotantotekniikat – Rakennuslehden ja RKL:n opetuspäivä

Rakennuslehti ja RKL järjestävät opiskelijoille opetuspäiviä tulevaisuuden tuotantotekniikoista ammattikorkeakouluissa ympäri Suomen. Päivä täydentää ja lisää osaamista eri tuotanto- ja menetelmätekniikoista, jonka lisäksi opiskelijat saavat täydentäviä oppeja tuotteiden käytön soveltamisesta tämän päivän rakentamisessa. Tapahtumassa on mukana useita rakennusalan yrityksiä ja edustajia kertomassa ajankohtaisista aiheista ja täältä voitkin löytää itsellesi mahdollisesti sopivan työpaikan. Päivä on suunnattu kaikille rakennusalan tuleville ammattilaisille.

RKL:n & paikallisyhdistysten tapahtumat

RKL:n paikallisyhdistykset järjestävät jäsenilleen tapahtumia eri paikkakunnilla. Tapahtumat ovat esimerkiksi verkostoitumis- ja rekrytilaisuuksia, työmaakäyntejä, urheilua, saunailtoja ja mökkireissuja.

Nuorten kerhot

Tällä hetkellä sekä Helsingissä että Tampereella pyörii nuorten kerhot, jotka toimivat paikallisyhdistyksissä. Kerhot järjestävät toimintaa & tapahtumia opiskelijoille ja alle 35-vuotiaille.

HRMY – Helsingin nuorten kerhon Facebook ja TRY -Tampereen nuorten kerhon Facebook.

Koulutukset

RKL järjestää erilaisia koulutuksia, jotka löytyvät koulutuskalenterista!