• Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry
  • Rahakamarinportti 3 B, 00240 Helsinki
  • Puh. 010 2010 500 (vaihde) ti-pe klo 10-14
Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenyys

RKL:n opiskelijajäseneksi kannattaa liittyä heti opintojen alussa.

Miksi RKL:n opiskelijajäsenyys kannattaa?

1. Opiskelijajäsenyys on ilmaista eikä sido sinua mihinkään.

2. Saat rahanarvoisia etuja. Rakennuslehti (n. 40 nroa/v) ja Rakennustaito-lehti (4 nroa/v) tulevat kotiisi koko opiskeluajan. Näiden arvo yli 200e/vuosi.

3. Uusimpana opiskelijajäsenetuna saat Kotopron käyttöösi ilmaiseksi. Kotopro on työn mobiilidokumentointiin suunniteltu sovellus.

4. Fiksu verkostoituu jo opiskeluaikana. Tutustuminen yhdistystoiminnan kautta muihin saman alan ammattilaisiin helpottaa työharjoittelu- ja työpaikan löytämistä sekä toimimista rakennusalalla. Yhdistyksillä on erilaisia etuja ja tapahtumia alueellisesti.

5. Saat mahdollisuuden lukukausittain jaettaviin stipendeihin (arvo 200e) sekä opinnäytetyön palkkioon (500e).

6. Saat käyttöösi lakiasiainneuvonnan.

7. Pääset osallistumaan RKL:n jäsenkoulutuksiin.

8. Voit osallistua RKL:n opiskelijatapahtumiin (mm. kesäpäiville) ja aktiivitoimintaan kuten opiskelijatoimikuntaan ja RKL:n kouluvastaavien tiimiin. Tapahtumat ja aktiivitoiminta tarjoavat hauskanpitoa ja verkostoitumista alan opintojen ohelle.

9. Olet vakuutettu järjestövakuutuksessa, kun osallistut järjestötehtäviin ja -tilaisuuksiin (mm. kesäpäivät, OTK:n toiminta jne.) Jäsenten turvana on matkustaja- ja matkatavaravakuutus.

10. Pääset hakemaan säätiön rahoittamalle opintomatkalle Eurooppaan.

11. Saat alennetun jäsenhinnan valmistumisesi jälkeen. Ensimmäinen vuosi valmistumisesta 0€, toinen vain 95€ ja vasta kolmantena vuonna maksat täyttä 145 euron jäsenmaksua.

12. Voit liittyä kauttamme korkeasti koulutettujen työttömyyskassaan eli KOKO-kassaan ja saada insinööriliiton työsuhdeneuvonnan.