• Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry
  • Rahakamarinportti 3 B, 00240 Helsinki
  • Puh. 010 2010 500
Mukaan toimintaan?

Mukaan toimintaan?

Mukaan toimintaan?

Haluatko viettää aikaa oman alasi opiskelijoiden kanssa? Haluatko vaikuttaa? Tykkäätkö tapahtumien järjestämisestä? Tutustu alta RKL:n tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä lähde mukaan RKL:n huikeaan toimintaan ja aktiivijoukkoon!

Opiskelijatoimikunta

Mitä?

Opiskelijatoimikunta on rakennusmestari – ja insinööriopiskelijoille suunnattu oma vaikuttamiskanava RKL:ssä. Opiskelijatoimikunnassa pääset kehittämään RKL:n opiskelijatoimintaa, suunnittelemaan tapahtumia, nostamaan esiin opiskelijoille ajankohtaisia asioita, ilmiöitä ja haasteita opinnoista ja alalta. Opiskelijatoimikunnassa toimit opiskelijoiden äänitorvena, pidät hauskaa hyvässä porukassa, luot uusia kontakteja ja vietät huikean vuoden muiden alasi opiskelijoiden kanssa eri puolilta suomea.

Kokoonnumme 3-4 kertaa vuodessa pääasiallisesti Helsingissä, mutta vuoteen mahtuu myös perinteinen viikonloppu Tahkolla. Lisäksi pidämme yhteyttä whatsappissa ja kokoustamme tarvittaessa skypellä tai sähköpostitse. Opiskelijatoimikunnassa toimiminen on mukavaa ja joustavaa ja sopii monenlaiseen elämäntilanteeseen. Arvostamme opiskelijatoimikunnassa moniäänisyyttä ja iloksemme mukaan on mahtunut edustusta niin päivä- ja monimuoto-opiskelijoiden kuin myös aikuisopiskelijoiden keskuudesta.

Milloin voin hakea mukaan?

Opiskelijatoimikuntaan voi hakea mukaan kevätkaudella ja vaihtokokous järjestetään maalis-huhtikuun aikana. Haun avautumisesta ilmoitetaan RKL:n opiskelijajäsenille sähköpostilla. Mainostamme hakua lisäksi sosiaalisen median kanavissamme.

HAKULOMAKE OPISKELIJATOIMIKUNNAN JÄSENEKSI KAUDELLE 2020-2021 TÄÄLLÄ.

Facebook, Kiinteä, Tasainen Kuvake, Sosiaalisen, Kuvake    Instagram, Insta Logo, Uudet Kuvat