• Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry
  • Rahakamarinportti 3 B, 00240 Helsinki
  • Puh. 010 2010 500
Mukaan toimintaan?

Mukaan toimintaan?

Mukaan toimintaan?

Haluatko viettää aikaa oman alasi opiskelijoiden kanssa? Haluatko vaikuttaa? Tykkäätkö tapahtumien järjestämisestä? Tutustu alta RKL:n tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä lähde mukaan RKL:n huikeaan toimintaan ja aktiivijoukkoon!

Opiskelijatoimikunta

Mitä?

Opiskelijatoimikunta on rakennusmestari – ja insinööriopiskelijoille suunnattu vaikuttamispaikka. Kokoonnumme noin 4 kertaa vuodessa suunnittelemaan ja kehittämään yhdessä toimintaa. Pidämme aktiivisesti yhteyttä whatsappissa, kokoustamme ja palaveeraamme tarvittaessa etänä sekä pidämme tietenkin yhdessä hauskaa.

Milloin voin hakea mukaan?

Opiskelijatoimikuntaa voi hakea mukaan kevätkaudella ja vaihtokokous järjestetään maalis-huhtikuun aikana. Haun avautumisesta ilmoitetaan RKL:n opiskelijajäsenille sähköpostilla. Mainostamme hakua lisäksi sosiaalisen median kanavissamme.

Paikallistiimit

Mitä?

Paikallistiimit koostuvat paikallisista opiskelijoista. Paikallisaktiivina voit järjestää tapahtumia ja toimintaa alasi opiskelijoille sekä lisäksi huolehdit RKL:n näkyvyydestä koululla. Koulutamme sinut tehtävään ja tuemme toimintaa.

Milloin voin hakea mukaan?

Paikallistiimeihin voi ilmoittautua mukaan milloin vain. Lähde mukaan luomaan huikeaa opiskelijatoimintaa omalla paikkakunnallasi!

Lue myös RKL:n Nuorten Kerhojen toiminnasta täältä.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä RKL:n jäsensihteeri Piia Vileniin piia.vilen@rkl.fi tai puh. 010 2010 504.