Mene sisältöön

RKL-Nuorten klubi                

On ammatillinen klubi nuorille rakennusalan asiantuntijoille ja opiskelijoille, jotka haluavat kehittää ammattitaitoaan ja verkostoitua.

Klubin jäseniä ovat kaikki RKL:n opiskelijajäsenet sekä alle 35-vuotiaat varsinaiset jäsenet. Klubin jäsenyys on maksutonta. Klubin jäsenyys lakkaa automaattisesti, kun varsinainen jäsen täyttää 35 vuotta.

Klubin pääasiallisena tarkoituksena on järjestää nuorille jäsenilleen ammatillista ja ammattitaitoa kehittävää toimintaa, kuten koulutus- ja rekrytointitilaisuuksia sekä opintomatkoja.

Klubin tavoitteena on myös järjestää verkottumista varten valtakunnallisia ja paikallisia tapahtumia, joihin kutsutaan klubilaisten ja RKL:n jäsenyhdistysten jäsenten lisäksi mm. rakennusalan yritysten edustajia.  

Klubi voi vastaanottaa toimintatukea eri tahoilta. 

Klubin viralliset tiedotuskanavat ovat sähköposti ja Rakennuslehden RKL-palsta. Lisäksi tietoa jaetaan Nuorten Klubin Facebook-sivulla.

RKL-Nuorten klubin toimintaa ohjaa RKL:n edustaja yhteistyössä RKL:n opiskelijatoimikunnan kanssa. Klubin jäsenet voivat itsekin ideoida ja ehdottaa tilaisuuksien järjestämistä omalla paikkakunnallaan.

Sivun alkuun