Mene sisältöön

RKL:n jäsenyhdistyksen opiskelijajäseneksi kannattaa liittyä heti opintojen alussa

Tässä muutama hyvä syy liittyä opiskelupaikkakunnallasi toimivan RKL:n jäsenyhdistyksen opiskelijajäseneksi:

Opiskelijajäsenyys on maksutonta.

Opiskelijajäsenetuna saat Rakennuslehden ja Rakennustaito-lehden kotiisi koko opiskeluajan ja pääset osallistumaan opiskelijoille tarkoitettuun toimintaan. Lisäksi saat käyttöösi joukon muita etuja, kuten lakiasiainneuvonnan.

Opiskelijajäsenyys ei sido sinua mihinkään. Voit päättää valmistuttuasi, haluatko liittyä valitsemasi RKL:n jäsenyhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi.

Jäsenyhdistykselläsi voi olla omia etuja opiskelijajäsenilleen RKL:n tarjoamien etujen lisäksi. Niistä saat tietoa ottamalla yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan.

Tutustuminen yhdistystoiminnan kautta muihin saman alan ammattilaisiin kannattaa jo opiskeluaikana. Se helpottaa työharjoittelu- ja työpaikan löytämistä sekä yleensäkin toimimista rakennusalalla kasvaneen verkoston avulla.

Nuorten toiminnan ajankohtaiset asiat päivitetään Facebookiin: RKL Nuoret

Opinnot loppusuoralla?

Sinulla on mahdollisuus liittyä valitsemasi jäsenyhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi valmistumisesi jälkeen, jolloin saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Katso tästä varsinaisten jäsenten edut sekä palvelut.

RKL:n vuosimaksu on 145 euroa ja se on verovähennyskelpoinen. RKL:n opiskelijajäsenet ovat vapautettuja RKL:n maksusta valmistumisvuonnaan (marras-/joulukuussa valmistuessa myös tulevan vuoden). 1. vuosi valmistumisen jälkeen RKL:n jäsenmaksu on 95 euroa ja yhdistyksen vuosimaksu jäsenilleen keskimäärin 20 euroa. Maksat siten täyttä jäsenmaksua vasta kolmantena jäsenvuotenasi.
Lisäksi kannattaa liittyä työttömyyskassan jäseneksi. Katso RKL:n nettisivuilta löytyvät työttömyyskassat.

Huom. Opiskelijajäsenyys on määräaikainen (max. 4 vuotta), joten jos haluat jatkaa valmistuttuasi varsinaisena jäsenenä, muista täyttää muutosilmoitus tai varsinaisen jäsenen liittymislomake.Sivun alkuun