Mene sisältöön

Liity RKL:n opiskelijajäseneksi heti opintojesi alussa!

Miksi RKL:n opiskelijajäsenyys kannattaa?

1. Opiskelijajäsenyys on ilmaista. Maksat opiskelijana jäsenyydestäsi 0 €.

2. Saat rahanarvoisia etuja. Rakennuslehti ja Rakennustaito-lehti tulevat kotiisi koko opiskeluajan ja pääset osallistumaan opiskelijoille tarkoitettuun toimintaan. Lisäksi saat käyttöösi joukon muita etuja, kuten lakiasiainneuvonnan.

3. Opiskelijajäsenyys ei sido sinua mihinkään. Voit päättää valmistuttuasi, haluatko liittyä varsinaiseksi jäseneksi.

4. RKL:n tarjoamien etujen lisäksi jäsenyhdistykselläsi saattaa olla myös omia etuja opiskelijajäsenille. Niistä saat tietoa ottamalla yhteyttä yhdistyksesi puheenjohtajaan.

5. Fiksu verkostoituu jo opiskeluaikana. Tutustuminen yhdistystoiminnan kautta muihin saman alan ammattilaisiin helpottaa työharjoittelu- ja työpaikan löytämistä sekä toimimista rakennusalalla. Verkostot ovat voimaa nykypäivän työelämässä.

Seuraa rakennusalan ja opiskelijatoiminninan menoja ja meininkejä Facebookissa RKL Nuoret ja Opiskelijat sekä Instagramissa @rklnuoretjaopiskelijat.

Opinnot loppusuoralla?

Voit liittyä valitsemasi jäsenyhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi valmistumisesi jälkeen, jolloin saat kaikki edut ja palvelut käyttöösi.

Katso tästä varsinaisten jäsenten edut sekä palvelut.

RKL:n vuosimaksu on 145 euroa ja se on verovähennyskelpoinen. RKL:n opiskelijajäsenet ovat vapautettuja RKL:n maksusta valmistumisvuonnaan (marras-/joulukuussa valmistuessa myös tulevan vuoden). 1. vuosi valmistumisen jälkeen RKL:n jäsenmaksu on 95 euroa ja yhdistyksen vuosimaksu jäsenilleen keskimäärin 20 euroa. Maksat siten täyttä jäsenmaksua vasta kolmantena jäsenvuotenasi.
Lisäksi kannattaa liittyä työttömyyskassan jäseneksi. Katso RKL:n nettisivuilta löytyvät työttömyyskassat.

Huom. Opiskelijajäsenyys on määräaikainen (max. 4 vuotta), joten jos haluat jatkaa valmistuttuasi varsinaisena jäsenenä, muista täyttää muutosilmoitus tai varsinaisen jäsenen liittymislomake.

Sivun alkuun