Rakennusfysiikkaa työnjohtajalle

Rakennusfysiikkaa työnjohtajalle

Uudis- ja korjausrakennustyömaiden betonityönjohtajille

1. jakso 4.-6.9.2019, LAPI-talo (Lapinlahdenkatu 1 B), Helsinki
2. jakso 1.-3.10.2019, LAPI-talo (Lapinlahdenkatu 1 B), Helsinki


Ilmoittaudu koulutukseen tästä.

Järjestäjät: RIL, RKL ja BY

Koulutuksen alustava ohjelma julkaistaan pian.

Koulutuksen kohderyhmä

Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti talonrakennustyömaan betonirakenteiden valmistuksesta ja korjaamisesta vastaaville työnjohtajille sekä betonirakenteiden kuntotutkijoille ja korjaussuunnittelijoille. Kurssi soveltuu myös muille rakennusalan osaajille, jotka kaipaavat täydennystä rakennusfysiikan osaamisessa.

Koulutuksessa omaksutaan luentojen, harjoitusten ja itseopiskelun avulla erityisesti betonirakentamiseen ja betonirakenteiden korjaamiseen liittyvät rakennusfysikaaliset asiat. Kurssilla voidaan täydentää betonityönjohtajien, betonirakenteiden kuntotutkijoiden ja korjaussuunnittelijoiden mahdollisesti puuttuvia FISE-pätevyyden edellyttämiä rakennusfysiikan opintoja.

Koulutuksen tavoite

Kurssin tavoitteena on, että kurssin ja lopputentin hyväksytysti suoritettuaan henkilöllä on ajantasainen ja kattava tieto rakennusfysiikan perusilmiöistä ja niiden huomioon ottamisesta uudis- ja korjausrakennustyömaalla laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Kurssilla voidaan myös täydentää puuttuvia betonityönjohtajien, betonirakenteiden korjaussuunnittelijoiden ja betonirakenteiden kuntotutkijoiden rakennusfysiikan opintoja. Kurssin laajuus on 3 opintopistettä.

Osallistumismaksu 2019

2160 eur + alv 24%. Hinta sisältää luennot, luentoaineiston sekä ohjelmaan merkityt ateriat.

Lisätietoja: elina.rantakallio[at]ril.fi tai p. 050 520 1168