• Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry
  • Rahakamarinportti 3 B, 00240 Helsinki
  • Puh. 010 2010 500
Yleistä

Yleistä

Yleistä

VIREÄ VANHUS

Perinteikäs Turun Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry on täällä Turun seudulla koonnut yhteen alansa ammattilaiset jo 110 vuotta. Voimme siis sanoa olleemme ihmisiän osaltamme rakentamassa kotiseutuamme ja aiomme tehdä niin vastakin.

Vuoden alusta jäsenmäärämme oli n. 400 henkilöä ja lisäksi n. 200 oppilasjäsentä.

VIERIVÄ KIVI EI SAMMALOIDU

Kuukausikokouksemme ovat pääasiallisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Tällöin käymme kohteissa, joihin monikaan ei muuten pääsisi tutustumaan tai kutsumme jonkun vierailijan kertomaan meistä kiinnostavista asioista. Useimmiten aihe liittyy rakentamiseen, mutta joskus eksymme siitä ja opettelemme vaikka puhumaan ja pukeutumaan.

Kursseja, joilla pätevöitämme alamme ammattilaisia, järjestämme tarvittaessa vuosittain.

Turun ja Porin Piirin yhteinen jäsentiedote ilmestyy 4 kertaa vuodessa ja kertoo sekä oman yhdistyksemme, että piirin muiden yhdistysten toiminnasta sekä tulevien kuukausikokousten pitopaikat ja teemat.

Meillä toimivat aktiivisesti myös Kuoro, Seniorit sekä Keilaajat.

FAKTAA JA FIKTIOTA

RKL-raati/Varsinais-Suomen Rakennusasiantuntijat suorittavat Liiton valvomaa puolueetonta rakennusvirheiden tarkastusta sekä antavat lausuntoja.

Alan oppilaitoksiin olemme aktiivisesti yhteydessä. Yhdistyksellämme on edustus niin opettaja- kuin oppilasneuvostoissakin, joten pääsemme osaltamme vaikuttamaan molempiin suuntiin.

Rakennustaidon Edistämissäätiön sekä Keskusliiton jakamia stipendejä voi anoa kauttamme.

Rakentaminen ei lopu koskaan!
Me olemme rakentamisen mestareita nyt ja tulevaisuudessa.