Tervetuloa Hämeenlinnan Rakennusmestarien ja -insinöörien AMK ry kotisivuille.

Rakentamisen laatu vaikuttaa alamme julkisuuskuvaan monella tavalla.  Uudet menetelmät, muuttuvat rakenteet, kireät aikataulut ja korkean laadun vaade kannustaa meidät rakentamisen ammattilaiset pitämään tietomme ajan tasalla. Säännöllisesti pitää oppia uutta ja päivittää vanhaa osaamista. Yhdistyksemme keskeisiin tehtäviin kuuluu tarjota jäsenillemme mahdollisuuksia päivittää osaamistaan rakentamisen eri osa-alueilta. Uudet jäsenemme tietävät nykytrendeistä ja tietotekniikan mahdollisuuksista usein enemmän kuin jo pidemmän uran alalla työskennelleet. Vastaavasti vanhemmilla jäsenillämme on paljon tietoa siitä, miten aiemmin tehtiin. Tieto on arvokasta, erityisesti rakennusten perusparannuksia tai muita korjaustöitä suunnitellessa ja myös toteuttaessa.

Kuukausikokouksemme jotka järjestetään pääasiassa Hotelli Vaakunassa tarjoavat mahdollisuuden yhteistyökumppaneillemme tutustua jäseniimme ja samalla kertoa oman toimintansa keskeisistä uudistuksista ja mahdollisista haasteista.

Kuukausikokousten lisäksi jäsenien oman kiinnostuksen ja innostuksen mukaan järjestämme yhteisiä tapaamisia tuotantolaitoksiin, työmaille, teatterin ja urheilutapahtumien pariin.

Hämeenlinnan yhdistys  toivottaa teidät tervetulleeksi mukaan yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin.

 

Jari Komsi

Pj

AJANKOHTAISTA

Yhdistyksen kokoukset

Yhdistyksen seuraava kuukausikokous Yhdistyksen seuraava kuukausikokous  on  keskiviikkona 8.5.2024 klo 19.00 STARKKI Hämeenlinna Kantolankatu 3 Hämeenlinna https://www.stark-suomi.fi/   Terveisin   Hämeenlinnan rakennusmestarit ...

Lue lisää

RKL tiedottaa