Jäsenmaksut

Jäsenmaksut

Jäsenmaksut vuonna 2020

RKL:n jäsenyhdistysten jäsenet maksavat vuonna 2020 jäsenmaksun, joka sisältää liittokokouksen määräämän liiton vuosimaksun 145 euroa. Liiton aikaisempien sääntöjen mukaan vapautetuille, entisille vapaajäsenille ja vähintään 65 vuotta täyttäneille jäsenille vuosimaksu on 95 euroa.

Mikäli 65-vuotias jäsen ei halua Rakennuslehteä eikä Rakennustaitoa, häneltä peritään liiton maksua 55 euroa + mahdollinen paikallisyhdistyksen jäsenmaksu.

RKL voi hakemuksesta myöntää jäsenelle vapautuksen liiton vuosimaksusta 1) varusmiespalveluksen suorittamisen tai 2) erittäin vaikean taloudellisen tilanteen takia (esim. pitkäaikainen työttömyys). Maksuvapautus voidaan myöntää myös 3) vastavalmistuneelle, uudelle jäsenelle huonon taloudellisen tilanteen takia valmistumisvuotta seuraavina, korkeintaan kahtena vuotena sekä 4) sotaveteraaneille (tammenlehvätunnus). Anomuksen voi tehdä asianomainen itse tai yhdistys.

Voit liittyä kauttamme myös KOKO-kassan jäseneksi, jolloin saat käyttöösi myös IL:n työsuhdeneuvonnan. Vuosihinta tälle on 134,40 euroa.