Mene sisältöön

Laatuteko 2017

11.5.2017

Osallistu vuoden 2017 Laatuteko -kilpailuun!

Kilpailu on tarkoitettu rakennustyömailla tai rakennustuotteita valmistavissa tehtaissa toimiville  työntekijöille, työryhmille, työnjohtajille, projektipäälliköille tai valvojille. Laatuteot voivat liittyä muun muassa laatua parantaviin oivalluksiin, yhteistyökykyyn, asenteisiin ja ammattiylpeyteen sekä menetelmiin ja työtapoihin.

Ilmoittautumisen yhteydessä esitetään vapaamuotoinen kuvaus laatuteosta ja sen tekijästä tai tekijöistä sekä lyhyt perustelu. Kilpailuraati valitsee ehdotusten joukosta kuusi laadun tekijää finaaliin. Kaikista tehdään esittelyartikkelit ja videot, jotka julkaistaan kilpailun järjestäjien tiedotuskanavissa syksyllä 2017. Rakentamisen laatuteko 2017 -kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan 1000 euron matkalahjakortilla marraskuussa 2017.

Ilmoittautuminen 9.6.2017 mennessä osoitteessa: www.rakennusteollisuus.fi/laatuteko, jossa myös lisätietoa. Liitteenä olevaa kilpailuilmoitusta saa vapaasti levittää.

Rakennuslehti on luvannut taas esitellä finalisteja näyttävästi ja voittaja julkistetaan samassa tilaisuudessa, jossa jaetaan Vuoden työmaa palkinnot.

Lisätietoja kilpailusta: 


Sivun alkuun